16/12/13

El 2n Raid Popular Sant Quirze tanca el circuit Camp Base Raid Series 2013

Emoció fins al final en el darrer raid del circuit Camp Base Raid Series, el 2n Raid Popular Sant Quirze del Vallès va estar disputat fins a l'últim minut.

Els 3ºC a les 8h del matí no van ser impediment perquè gairebé 100 raiders estiguéssin disposats a gaudir de la Serra de Galliners fins a les 15h, hora de tancament de meta, realitzant diferents modalitats esportives en equip, orientació i plena natura.

A les 8:30h el brifing, i a les 9h la sortida en massa de les 2 categories conjuntes (aventura btt i aventura open) amb una prova especial per aconseguir els mapes.

La primera secció de treking era la mateixa per les 2 categories, i ja es van començar a marcar les primeres diferències entre els primers classificats.  Seguidament la categoria btt, realitzava un recorregut linial distret, amb constants canvis de corriol i pujades i baixades, on ja els 4 primers classificats, amb avançaments constants entre ells,  es van distanciar considerablement de la resta, una distància que aniria augmentant durant la resta de raid.

Mentrestant la categoria Open feia una orientació urbana amb 4 proves especials: pont de mico, escalada, caiac+pedals i tir amb arc.  Aquesta mateixa secció urbana la va realitzar la categoria btt com a 3ª secció.

Tot seguit altra cop a la btt de 26Km amb un treking intermig de 5Km.

Finalment la butifarrada mentre feia un Sol agradable, lliurament de premis i generós sorteig de material.

La classificació final va quedar molt ajustada, amb els 4 primers equips que van aconseguir realitzar tot el recorregut, i on les bonificacions del tir amb arc i de component femení van ser determinants. L'equip Aventura Xperience-Ascensiones Guiadas va emportar-se la primera posició, seguits de l'Aventura Xperience-SportHG, i en 3r lloc raidaventura.org.  En categoria Open, també amb tot el recorregut completat i temps molt ajustats: Les Llunilians, A tot Raid i Los Rodríguez.

Enhorabona a tots els equips per l'esforç, agrair la implicació del Centre Excursionista de Sant Quirze i la col·laboració de l'Ajuntament.

A entrenar pel Camp Base Raid Series 2014.