4/11/13

INSCRIPCIONS OBERTES RAID POPULAR CALDES DE MONTBUI





El 1r RAID popular CALDES DE MONTBUI  que serà la quarta prova del 2013 puntuable pel circuit de raids populars "Camp Base Raid Series".
Una nova oportunitat per poder puntuar per la classificació final i poder aconseguir el regal a tots els participants que s'hagin inscrit a 4 raids. 
El RAID popular CALDES DE MONTBUI es una activitat esportiva oberta a tothom que vulgui provar l'experiència d'un raid d'aventura assequible per a tothom i amb una clara vocació de diversió per sobre de la pròpia competició.
L'activitat està promoguda i organitzada per CAMP BASE St. Cugat ( www.campbase.es ) i CECMO (Centre Excursionista Caldes de Montbui).  Amb el suport de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.  I amb el patrocini de nombroses marques i empreses.
Es tracta d'una competició esportiva d’entre 4 i 5 hores de durada en què els equips de 2 a 5 persones, realitzaran un recorregut d´orientació fàcil a peu i en btt  amb l'ajuda d'un mapa. 
Els participants que no tinguin cap experiència en proves d'orientació, tindran l'oportunitat d'assistir a una xerrada inicial a on s'explicaran els conceptes bàsics per saber interpretar un mapa de corves de nivell i poder-nos orientar a la muntanya.
Al llarg del recorregut, els equips tindran opció a practicar proves especials de cordes i d'habilitat, amb un grau de dificultat molt assequible i amb l'ajuda de tècnics especialitzats.

Us fem saber que els nostres amics de QUIROFARELL de Sta. Perpetua de la Mogoda us deixaran les cames com noves a l'acabar el raid.






Un altra empresa que s'ha 
untit a aquesta aventura es el CASTELL DE GUANTA que us obsequiarà amb un avituallament líquid. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada